Sabtu, 08 Maret 2008

MYSELF AND MY GREAT FRIENDZ


Assalamualaikum everybody!!!!, welcome to ALL_VEY_AND’s Grateful Great Super Ultra Hyper Duper Power Mega Giga Terra Website~~~..!!! hehehehe!!!! Kidding just kok!!!!



First, Ne gue!!! Nama lengkap Q tu “ACHE_MAD ALL_VEY_AND HIDE_A_YARD” N It’s me!!!!!

Secara Etimology, Ache_Mad All_V_And Hide_A_Yard diambil dari bahasa makhluq Gunung Anyar Kidul,Suroboyo yang tiba2 dapat ilham dari Yang Kuasa buat bikin tu Nama… yow AQuw dewe!!!!!!
Ache = Sakit, Mad = Gila, All = Semua, V = Huruf Alphabet, And = dan, Hide = Menyembunyikan, A Yard = Lapangan,
so Kesimpulannya adalah Seorang yang sakit gile yang dengan semua huruf V-nya dapat Menyembunyikan Lapangan !!!! Whoahhhhh!!!!! Hebhat bhanget khan !!!!! But Don’t Think All About that is true!!!! It’s just my Fiction, Never Mind OkAy!!!!!



Now I’ll introduction About My Friend!!!!
Number one :
This People called “Machan” , “Bajak Laut”, “Shinyo”, or "Manyo" Hehehehe!!! It’s his Ugli Name, But His real Name is Mochammad Faizal “Machan”, eh, salah, maksud aquw “Mahzan”!!!!
Buronan catu ne bhener2 gesit, lincah , n suka ngabisin makanan , dalam sehari setan alas ini bias menghabiskan 100-1000 gallon air tiap hari (akha999x!! kayak ikan paus aja yaw) blum lagi dia haruz makan Tikuz, Anjing, Kucing, N cmua Hewan Ternak!!!! Buah2an juga di-Embat cmua!! (Whah!!!, bhahaya tuh!!!) tapi tnang ja, dia tuh jinak klo da orang yang ngelemparing duwit receh di depannya !!!! Akha999999x….



Now second :
Check those out!!!
Ne foto gue n tmen2 gue yang pling baik, tpi jg gokil!

Yawez yang gokil dlu ja!!!
Gue kacih taw yaw, yang pake baju Abu2, n bwa Dadu tu tmen gue yang paling kcil, namanya Phyek, yaaaaah, dari namanya ajach udah klihatan, ya khan !!!! Tpi dy tu kcil2 cabe rawit banget, Phyek adalah Seekor Makhluq yang lahir pada jaman yang lom diketahui oleh para ilmuwan2 dunia , cz cmua ilmuan yang maw neliti dy, pazti dikerjain,,,,, emank tuh phyek nyebelin banget, suka bikin banyak orang sebeeeeelll!!! Cilik2 njaluk di ‘Pitez’ tapi sebenernya dya Baek Hatii kok…… tapi te2p aja phyek2 cabe raweit !! Tu dia liputan sekitar makhluq side_o_are_jo….

Ckarang tmen Gue yang bwa bola basket, n pake baju biru 2, Namanya sipin, taw biasa dipanggil “MONAZ” dy 2 orang yang paling pinter di skul , tpi cayanknya dia agak sensitive, kdang2 dia suka marah2 sendiri , n g taw cebabnya,,,, Makhluq sukoindro ne tmen sebangku gue ,,, So gue harap loe maw Nyontekin Gue yaw!!! Tyutamya paz UNAS ,,, wokey !!!!!

Okey, the last, Ned y tmen gue yang pwaling luthu , aneh , tp baik kok , yang bawa ulat luthu 2 low!! Namana Schumachiel Maruchiel Mechicil,,,, hehehehe!!! Dy 2 tmen aq yang pling nggemezin, klo ktemu aquw,,,, bkalan ta Ethet2, ta ucek2 , ta uyel2, hehehehe!!! Dia adalah manusia yang secara ajaib (katana anak2) merupakan replicana Phyekmon, tpi yang catu ne ga Gokil kayak si Phyekmon tuuuu…!!!!!

sekian berita kalee ne!!!! seee yaaaaaa!!!! PEACE FOREVER!!! HAVE A GOOD DAY!

















Yow, This Is The Music





Free Indo Flash Mp3 Player at musik-live.net

Sabtu, 01 Maret 2008

STORY OF THE YEAR - UNTIL THE DAY I DIE

Until the day I die
I'll spill my heart for you, for you
Until the day I die
I'll spill my heart for you

As years go by
I race the clock with you
But if you die right now
You know that I'd die to
I'd die too

You remind me of the times
When I knew who I was (When I knew who I was)
But still the second hand will catch us
Like it always does.

We'll make the same mistakes
I'll Take the fall for you
I hope you need this now
cuz I know I still do.

Until the day I die (Until the day I die)
I'll spill my heart for you
Until the day I die (Until the day I die)
I'll spill my heart for you

Should I bite my tongue
Until blood soaks my shirt?
We'll never fall apart
so Tell me why this hurts so much

My hands are at your throat
And I think I hate you
But still we'll say, "remember when"
Just like we always do, just like we always do

Until the day I die (Until the day I die)
I'll spill my heart for you
Until the day I die (Until the day I die)
I'll spill my heart for you
Yeah I'd spill my heart!!!!!!
Yeah I'd spill my heart, for you!!!!!!!

My hands are at your throat
And I think I hate you
We made the same mistakes
mistakes like friends do,
my hands are at your throat
and I think I hate you
we made the same mistakes.

Until the day I die
I'll spill my heart for you, for you

Until the day I die (Until the day I die)
I'll spill my heart for you, for you
Until the day I die (Until the day I die)
I'll spill my heart for you

Until the day I die (Until the day I die)
Until the day I die!!!!!!

Real Death Note

Real Death Note
Really want it?? Just call me... I'll give you the video.. & It's free.!!! hehe..!!